adres & contact
adres
Weststraat 32
4527 BT Aardenburg
Zeeuws-Vlaanderen / Zeeland

routebeschrijving

contact
tel 0031 630035357

e-mail

andere websites

"Het boeiendste van het leven
zit binnen in je."
Osho


www.frensvandersanden.nl
Jarenlang ben ik op zoek geweest naar de vraag: "Wie ben ik ?" en heb via verschillende wegen antwoord gezocht op deze vraag. Na een jaar op reis geweest te zijn over de wereld kwam ik tot de conclusie dat mensen overal met dezelfde gevoelens te kampen hebben. Waar je ook leeft of in welke situatie je je ook bevindt, gevoelens als eenzaamheid, verdriet, wanhoop, paniek, boosheid, zijn universeel.

Ik heb in Belgie de 4-jarige Yoga-academie in Aalst gevolgd en was met name gegrepen door de Yoga-psychologie. De rol van het "ikje" in ons dagelijks bewustzijn. Hier heb ik geleerd hoe de gevoelens van het "ikje" te blijven waarnemen en tegelijkertijd in de stilte te zijn. Zo ervaar je dat je veel meer bent dan dat je denkt te zijn.

Ik ben in 2003 afgestudeerd aan de 3-jarige Rebalancing Opleiding in Nederland. Door de opleiding ben ik geïnspireerd geraakt door lichaamswerk. Het lichaam is als een soort landkaart waar al je ervaringen en herinneringen in opgeslagen zijn. Door aanraking en aandacht kun je hiermee weer contact maken.
Het voelt als weer in je lijf komen, je energie voelen stromen en aarde onder je voeten voelen… je bewust worden van je ademstroom, je hartslag, je blijdschap voelen, maar ook je diepste pijn en verlangens. Deze ervaringen hebben mij een sterk gevoel van basis in mezelf gegeven en ik ben enorm gedreven dit ook anderen te laten ervaren.

Ik verwonder me nog steeds elke sessie over de diepe en heilzame werking van aandacht en aanraking.

Mijn praktijk is gelegen aan de Weststraat 32 in Aardenburg (West Zeeuws-Vlaanderen).