adres & contact
adres
Weststraat 32
4527 BT Aardenburg
Zeeuws-Vlaanderen / Zeeland

routebeschrijving

contact
tel 0031 630035357

e-mail

andere websites

"Hoe vrij mag je zijn?"
Jeanine van Deursen


www.frensvandersanden.nl
Rebalancing is een open en liefdevolle manier van massage, met de intentie niet alleen het fysieke lichaam aan te raken, maar ook de emotionele en psychische inhoud ervan.

In een sessie is er ruimte en tijd om weer contact te maken met gevoelens en emoties die je lange tijd niet hebt willen of kunnen voelen. Je komt daardoor weer in contact met je eigen levenskracht en dat voelt geweldig!

Het is geen methode om jezelf te verbeteren, maar een uitnodiging om dieper in het lichaam te ontspannen. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende technieken, waaronder diepweefsel massage, Feldenkreis, emotioneel lichaamswerk en Tragering.

Rebalancing is voor iedereen die het verlangen heeft om weer contact te maken met je innerlijke wereld. Gebrek aan levensenergie, twijfel, onzekerheid maar ook fysieke klachten kunnen een ingang vormen voor een sessie.

Een sessie duurt 120 minuten en kost € 85,- Een complete Rebalancing behandeling bestaat uit meerdere sessies, omdat je lichaam vaak meerdere sessies nodig heeft om dieper te voelen en los te laten.